Agenda / Evenementen

TE GAAN TOT 50 JARIG JUBILEUM!

feb
    20:00Kûperij

Een verrassend gezellige muzikale avond.

mrt
    15:00De Kûperij

Algemene ledenvergadering in ons clubgebouw "De Kûperij". Gevolgd door een gezellige borrel. Wij nodigen al onze leden graag uit hierbij aanwezig te zijn.

08:00De Kûperij

De jaarlijkse opschoon en klussendag van WSV St.Nic.

Samen de handen uit de mouwen voor een oogstrelend resultaat!

16:30De Kûperij

Opening vaarseizoen 2019. Een gezellige happening voor al onze leden.

Kom ook gezellig mee-feesten!

Haventerrein WSV St.Nic

19:00De Kûperij

Ook dit jaar kun je weer gratis gebruikmaken van de jeugdzeillessen die gegeven worden op het mooie water van onze haven.

Maar, eerst je theorie even halen!

vr
    18:30Haventerrein

na het behalen van je theorie wordt het nu tijd voor het echte werk! Lekker zeilen met open zeilboten op het water van ons eigen jachthaven onder leiding van ervaren zeilers. Dat wordt weer gezellig! (en natuurlijk leerzaam)

• do
    19:30De Kûperij

In navolging op het grote succes van de jeugd zeillessen van WSV St.Nic zijn nu onze “volwassen” leden aan de beurt. (vanaf 16 jaar)
    Donderdag 20 juni a.s. zal er speciaal voor hen een theorie lesavond worden gehouden in De Kûperij.
    Onder leiding van leden van de zeilcommissie gaan we proberen jullie de theorie beginselen bij te brengen om zo een stuk veiliger en goed voorbereid het water op te kunnen gaan met een  zeilboot.
    Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan het optuigen, de onderdelen en het veilig afmeren van een zeilboot.
    Ook het leggen van de verschillende knopen zal worden behandeld.
    Altijd handig natuurlijk om te weten dat jouw boot na het afmeren ook echt goed vast ligt nietwaar?

Op 24 en 27 juni zullen er praktijk zeillessen worden gehouden voor deze groep.

Wat is er nu mooier dan de geleerde theorie daadwerkelijk in de praktijk uit te proberen?

Nu hoor ik sommige mensen al roepen; “Ja leuk, maar ik heb helemaal geen zeilboot tot mijn beschikking!”

Dat is geen probleem, want er zijn voldoende zeilboten beschikbaar!

zo
    Ergens op het Tjeukemeer

In navolging op het Marwiekein van 2018 komt er ook dit jaar weer een editie. Wel willen we hierbij nogmaals benadrukken dat ook de jongere garde van harte welkom is! Ons motto; Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

20:00De Kûperij

Ieder jaar weer is het één groot feest in ons clubhuis "De Kûperij". Samen gezellig napraten over het afgelopen seizoen onder het genot van heel veel lekkers!

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 306 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

feb

Muzikale avond