Agenda / Evenementen

17:00De Kûperij

Onze vereniging kan niet zonder de vele vrijwilligers. Zo hebben we één keer per jaar de “himmeldei” waar we bakken met werk verzetten en daarna genieten van een hapje en een drankje. Maar naast de himmeldei, zijn er door het jaar heen ook veel vrijwilligers die zich inzetten voor onze vereniging, zoals de commissies, werken in het groen, onderhoud , administratie, schoonmaak, evenementen en ga zo maar door. Als bestuur waarderen we dit enorm en als dank daarvoor willen we jullie graag, net als vorig jaar, trakteren op een gezellige avond.

Daarnaast gaan we deze avond ook (alvast) afscheid nemen van John, die na 4 jaar havenmeesterschap, op zoek gaat naar een andere uitdaging.

We zien jullie graag op 23 november vanaf 17.00 uur in de Kûperij.

20:00De Kûperij

Net als voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een gezellige spelavond worden georganiseerd in ons prachtige clubhuis De Kûperij

15:00De Kûperij

Kom gezellig langs om onder het genot van een hapje en een drankje je watersport vrienden een fantastisch  2020 toe te wensen!

zo
    Zalencentrum St.Nyk

Dit jaar vieren we het 30 jai jubileum van ons eigen shantykoor De Headammers.

feb
    20:00De Kûperij

Kom en laat je verrassen!

mrt
    15:00De Kûperij

Ook dit jaar weer bent u als lid van WSV St.Nic weer van harte welkom om de jaarvergadering bij te wonen.

08:00Haventerrein WSV St.Nic

Vele handen maken licht werk, dus kom gezellig langs om onze haven nog mooier en nog schoner te maken.

natuurlijk wordt uw inzet na het harde werken beloond met een hapje en een drankje.

16:30De Kûperij

Gewoon gezellig samen de start van het watersportseizoen 2020 inluiden.

wp_20160430_21_29_06_pro-2

19:00De Kûperij

Jeugdzeilles bij WSV St.Nic is een feestje op zich!

18.00-21.00Haventerrein WSV St.Nic

In navolging op de theorieles van 5 juni jl. mag je nu het zeilen in de praktijk gaan leren. Onder begeleiding van ervaren zeilers mag je zelf aan het roer in een Optimist of één van de andere zeilboten.

14:00Haventerrein WSV St.Nic

Een gezellige dag op ons eigen haventerrein met voor ieder wat wils. Zo is er vanaf 14.00 uur veel sport en spel achter op ons haventerrein. Ook is er de mogelijkheid even lekker te zeilen in de diverse aanwezige open zeilboten. Kortom vertier voor jong en oud! Natuurlijk wordt deze dag afgesloten met een heerlijke BBQ. Opgave voor de BBQ kan via het formulier in "het Kompas".

U kunt zich ook hier aanmelden voor de BBQ

• do
    19:30De Kûperij

Zeilles voor volwassenen is er voor iedereen vanaf 16 jaar die graag wil leren zeilen, of nog beter wil worden in zeilen dan dat hij/zij nu al is.

Wij bieden u een avondvullend programma waarin ook aandacht zal worden besteed aan de diverse zeemansknopen.

In de week van 22 t/m 25 juni zullen we in samenspraak met de cursisten een tweetal avonden reserveren voor praktijklessen achter op de jachthaven.

do
    In overlegJachthaven WSV St.Nic

De praktijkzeillessen voor wolwassenen vinden  plaats in de week van 22 t/m 25 juni.

Er worden in overleg met de cursisten 2 à 3 zeilavonden gepland.

Geef je snel op!

zo
    13:30Margjepôle Tjeukemeer

Ook als het seizoen er bijna op zit organiseren de evenementencommissie en de zeilcommissie een leuk evenement. Het zogeheten "Marwiekein" (meerweekend).

Gewoon gezellig met z'n allen spelletjes doen, zeilen, eten en drinken.

20:00De Kûperij

Aan al het goede komt een eind, dus ook aan een prachtig vaarseizoen. WSV St.Nic zou WSV St.Nic niet zijn als dit niet zou worden afgesloten met een leuk feestje!

08:00Kûperij

Met vele handen ons haventerrein klaarmaken voor de winter.

17:00De Kûperij

We zien jullie graag op 28 november vanaf 17.00 uur in de Kûperij.

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 272 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

Vrijwilligersavond

Kerstspelavond