Agenda / Evenementen

20:00De Kûperij

Aan al het goede komt een eind, dus ook aan een prachtig vaarseizoen. WSV St.Nic zou WSV St.Nic niet zijn als dit niet zou worden afgesloten met een leuk feestje!

08:00Kûperij

Met vele handen ons haventerrein klaarmaken voor de winter.

17:00De Kûperij

Onze vereniging kan niet zonder de vele vrijwilligers. Zo hebben we één keer per jaar de “himmeldei” waar we bakken met werk verzetten en daarna genieten van een hapje en een drankje. Maar naast de himmeldei, zijn er door het jaar heen ook veel vrijwilligers die zich inzetten voor onze vereniging, zoals de commissies, werken in het groen, onderhoud , administratie, schoonmaak, evenementen en ga zo maar door. Als bestuur waarderen we dit enorm en als dank daarvoor willen we jullie graag, net als vorig jaar, trakteren op een gezellige avond.

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 259 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

Sluiting vaarseizoen (AFGELAST)

Kleintje Himmeldei