Agenda / Evenementen

feb

mrt
    15:00De Kûperij

Algemene ledenvergadering in ons clubgebouw "De Kûperij". Gevolgd door een gezellige borrel. Wij nodigen al onze leden graag uit hierbij aanwezig te zijn.

08:00De Kûperij

De jaarlijkse opschoon en klussendag van WSV St.Nic.

Samen de handen uit de mouwen voor een oogstrelend resultaat!

Haventerrein WSV St.Nic

• wo
    19:00De Kûperij

Ook dit jaar kun je weer gratis gebruikmaken van de jeugdzeillessen die gegeven worden op het mooie water van onze haven.

Maar, eerst je theorie even halen! GEEF JE HIER SNEL OP!

vr
    18:30Haventerrein

na het behalen van je theorie wordt het nu tijd voor het echte werk! Lekker zeilen met open zeilboten op het water van ons eigen jachthaven onder leiding van ervaren zeilers. Dat wordt weer gezellig! (en natuurlijk leerzaam) GEEF JE HIER SNEL OP!

• do
    19:30De Kûperij

In navolging op het grote succes van de jeugd zeillessen van WSV St.Nic zijn nu onze “volwassen” leden aan de beurt. (vanaf 16 jaar)
    Donderdag 20 juni a.s. zal er speciaal voor hen een theorie lesavond worden gehouden in De Kûperij.
    Onder leiding van leden van de zeilcommissie gaan we proberen jullie de theorie beginselen bij te brengen om zo een stuk veiliger en goed voorbereid het water op te kunnen gaan met een  zeilboot.
    Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan het optuigen, de onderdelen en het veilig afmeren van een zeilboot.
    Ook de voorrangsregels en het leggen van de verschillende knopen zal worden behandeld.
    Altijd handig natuurlijk om te weten dat jouw boot na het afmeren ook echt goed vast ligt nietwaar?

In de week van 24 t/m 27 juni zullen er 's avonds praktijk zeillessen worden gehouden voor deze groep.

De exacte data worden in overleg met de cursisten vast gelegd.

Wat is er nu mooier dan de geleerde theorie daadwerkelijk in de praktijk uit te proberen?

Nu hoor ik sommige mensen al roepen; “Ja leuk, maar ik heb helemaal geen zeilboot tot mijn beschikking!”

Dat is geen probleem, want er zijn voldoende zeilboten beschikbaar!

zo
    Ergens op het Tjeukemeer

In navolging op het Marwiekein van 2018 komt er ook dit jaar weer een editie. Wel willen we hierbij nogmaals benadrukken dat ook de jongere garde van harte welkom is! Ons motto; Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

20:00De Kûperij

Ieder jaar weer is het één groot feest in ons clubhuis "De Kûperij". Samen gezellig napraten over het afgelopen seizoen onder het genot van heel veel lekkers!

17:00De Kûperij

Onze vereniging kan niet zonder de vele vrijwilligers. Zo hebben we één keer per jaar de “himmeldei” waar we bakken met werk verzetten en daarna genieten van een hapje en een drankje. Maar naast de himmeldei, zijn er door het jaar heen ook veel vrijwilligers die zich inzetten voor onze vereniging, zoals de commissies, werken in het groen, onderhoud , administratie, schoonmaak, evenementen en ga zo maar door. Als bestuur waarderen we dit enorm en als dank daarvoor willen we jullie graag, net als vorig jaar, trakteren op een gezellige avond.

Daarnaast gaan we deze avond ook (alvast) afscheid nemen van John, die na 4 jaar havenmeesterschap, op zoek gaat naar een andere uitdaging.

We zien jullie graag op 23 november vanaf 17.00 uur in de Kûperij.

20:00De Kûperij

Net als voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een gezellige spelavond worden georganiseerd in ons prachtige clubhuis De Kûperij

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 251 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.