Verassingsavond, Bokkenbouwers & Slotjes.

VERRASSINGSAVOND → 25 februari 20.00 uur

Volgende week zaterdag hebben we de jaarlijkse verassingsavond. Dit jaar met een wel hele speciale act. Het wordt lachen, gieren en brullen maar zeker met een fanatieke tint!! Laat u verrassen,  dus “net stinne, mar hinne’!!

Bokkenbouwers

Ook deze winter zijn de “bokkenbouwers” weer zeer actief geweest. In totaal zijn er 15 bokken in elkaar gelast. Fantastisch werk!!

Slotjes voor stroom

In de vorige nieuwsbrief stond dat we als vereniging geen slotjes meer leveren voor het stroom. Dit ligt iets genuanceerder. Ieder nieuw lid krijgt een slotje en levert dit bij opzegging weer in. Wanneer dit door omstandigheden kwijt raakt, zal de ligplaatshouders zelf voor een nieuw slotje moeten zorgen. In geval van de nieuwe steiger (7), worden de stroomkasten wel voorzien van een slotje.

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 304 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

zo

Marwiekein