Covid 19 update WSV St.Nic

Zoals bekend zijn de maatregelen rond COVID 19 weer aanscherp. Dit betekent voor ons dat de Kuperij weer gesloten is voor kantine activiteiten. Toiletten blijven wel toegankelijk.

Ook hebben we besloten Kleintje Himmeldei niet door te laten gaan. Uiteraard zijn er wel genoeg kleinere klussen nog te doen, dus de actieve vrijwilligers onder ons kunnen zich nog steeds melden bij onze havenmeesters en zij zullen ervoor zorgen dat er onder de juiste omstandigheden deze werkzaamheden kunnen worden verricht.

Zoals bekend gaat de ALV dit jaar niet door, maar we willen jullie wel graag op de hoogte brengen van wat er allemaal speelt binnen onze vereniging. Daarom willen we  ons clubblad “Het Kompas” uit brengen, een heel bijzondere en volle editie dus. Ook jullie inzendingen worden gewaardeerd en kunnen voor 24 oktober nog worden ingeleverd bij redactiekompas@gmail.com.

Vriendelijke groet,

Het Bestuur.

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 262 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

Vrijwilligersavond (Afgelast)