Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Watersportdag en BBQ

15 juni @ 14:00 - 21:00

De Watersportdag en BBQ: zaterdag 15 juni

Deze gezellige middag in een samenwerking tussen de evenementencommissie en de zeilcommissie waarbij we met elkaar kunnen genieten van alles wat met watersport te maken heeft. Saamhorigheid, activiteiten op en rond het water, elkaar beter leren kennen en dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. De hele middag kan er gezeild, gesubt en gezwommen worden, er kan genoten worden van een lekker kopje koffie of een koud drankje op ons speciaal daarvoor neergezet terras en voor de kinderen is er een springkussen of waterbaan. De kinderen die hebben deelgenomen aan de zeillessen in de week voorafgaand aan de watersportdag worden even extra in het zonnetje gezet en krijgen aan het eind van de middag een diploma en wat lekkers. Deze middag is voor iedereen vrij toegankelijk.

Aansluitend is er een BBQ waarbij de evenementencommissie zorgt voor heerlijke vleespakketten van de slager uit het dorp en een drankje. Voor deze BBQ is het wél nodig om je even op te geven. Vanwege te weinig opgave kon deze BBQ het afgelopen seizoen helaas niet doorgaan, dus geef jullie hieronder massaal op. Met z’n allen maken we er een prachtige, gezellige en onvergetelijke middag van!    

Geef je hier op voor de gezellige BBQ bij WSV St.Nic.

  Deel dit;

  Gegevens

  Datum:
  15 juni
  Tijd:
  14:00 - 21:00
  Evenement Categorie:
  Evenement Tags:
  , , , , ,

  Organisatoren

  Evenementencommissie
  Zeilcommissie

  Locatie

  WSV St.Nicolaasga
  Westend 23
  Sint Nicolaasga, 8521NP Nederland
  + Google Maps
  Watersportvereniging St.Nicolaasga
  Westend 23
  8521NP Sint Nicolaasga
  Tel: 0513-431706
  Vol trots aangesloten bij
  © Copyright 1969 - 
  2024
  WSV-St Nic- Alle Rechten Voorbehouden
  Techniek & ontwerp door Somar Webdesign St.Nicolaasga
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram