Evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Himmeldei op de haven

13 april @ 08:00 - 17:00

Op 13 april 2024 roept Watersportvereniging Sint Nicolaasga alle leden op om de handen uit de mouwen te steken tijdens de jaarlijkse Himmeldei, oftewel Opschoondag. Dit is een prachtige gelegenheid voor de gemeenschap om samen te komen en actief bij te dragen aan het behoud van onze mooie haven.

Met het motto "Vele handen maken licht werk" hopen we op een grote opkomst. De kracht van saamhorigheid zal niet alleen de fysieke inspanningen verlichten, maar ook een positieve impact hebben op de verbondenheid binnen onze watersportgemeenschap.

Tijdens Himmeldei zullen we gezamenlijk zwerfvuil verzamelen, groenvoorzieningen opknappen en algemeen onderhoud uitvoeren rondom de haven en ons geliefde clubhuis De Kúperij. Door actief deel te nemen, tonen we niet alleen onze waardering voor de natuur, maar ook voor de faciliteiten die onze vereniging mogelijk maken.

Dus, markeer 13 april in uw agenda en kom samen met medeleden naar WSV Sint Nicolaasga. Laten we samen een positieve impact creëren en ons steentje bijdragen aan een schone en gastvrije omgeving voor ons allemaal. Samen maken we Himmeldei 2024 tot een succes!

Deel dit;

Gegevens

Datum:
13 april
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Tags:
,

Organisator

Himmeldei commissie
Telefoon
+31651989438

Locatie

WSV St.Nicolaasga
Westend 23
Sint Nicolaasga, 8521NP Nederland
+ Google Maps
Watersportvereniging St.Nicolaasga
Westend 23
8521NP Sint Nicolaasga
Tel: 0513-431706
Vol trots aangesloten bij
© Copyright 1969 - 
2024
WSV-St Nic- Alle Rechten Voorbehouden
Techniek & ontwerp door Somar Webdesign St.Nicolaasga
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram