Geen zeillessen maar zeilavonden

Beste leden van WSV St.Nic,

na een hele rare tijd van afstand houden en weinig tot geen sociale contacten komt het “normale” leven nu toch eindelijk langzaam maar zeker weer een beetje op gang.

Ook de zeilcommissie is inmiddels weer uit z’n “Coronaslaap” ontwaakt en heeft een begin gemaakt met het onkruid-vrij maken van ons recreatieplek aan het water.

Dit blijkt een “Hell of a job” aangezien er hier meer dan een jaar geen enkele activiteit heeft plaatsgevonden. Dus mocht jij je vervelen? Kom gerust langs te onkruid wieden!

Helaas hebben de beperkende maatregelen vanuit de regering er ook dit jaar voor gezorgd dat de jeugd-zeillessen opnieuw niet door konden gaan.

Aangezien het seizoen bij de zeilscholen inmiddels ook alweer in volle gang is kunnen we simpelweg niet genoeg kleine boten bemachtigen. 

Dit is natuurlijk heel jammer, maar we zullen er alles aan doen om volgend jaar weer een ouderwets gezellige jeugd zeilles week te organiseren.

Zeilavonden

Om toch nog met elkaar te genieten van het huidige mooie weer en gunstige wind hebben we bedacht om vanaf volgende week dinsdag een paar avonden in te plannen om gezellig met elkaar te gaan zeilen in de wat grotere open zeilboten. Door ons aan de richtlijnen van het RIVM te houden kan dit veilig!

Lijkt het je leuk om samen met ons te gaan zeilen? (Dit kan in je eigen zeilboot, maar je kunt ook bij anderen opstappen)

Laat het dan even weten via onderstaand contactformulier. (graag wel z.s.m.)

De eerste zeilavond zal plaatsvinden op dinsdagavond 15 juni om 19.00 uur.
Opgave is mogelijk vanaf een leeftijd van 12 jaar.

    Stel jij je boot ter beschikking?;
    Ik beschik zelf over een open zeilboot, en deze kan gebruikt wordenIk stap graag bij iemand aan boordIk kan niet deelnemen, maar stel wel mijn boot beschikbaar

    Door dit formulier te verzenden geef je aan op de hoogte te zijn van het feit dat WSV St.Nicolaasga op geen enkele wijze aansprakelijk kan worden gesteld voor schade en/of letsel ontstaan n.a.v. het volgen van deze zeilavonden.

    Aankomende evenementen