Gezellige opening vaarseizoen 2023

Op 22 april opende WSV St. Nicolaasga het vaarseizoen op feestelijke wijze met een optreden van Shantykoor de Headammers. Het koor bracht een aantal traditionele zeemansliederen ten gehore, wat zorgde voor een gezellige sfeer in de kantine “de Kûperij”van de jachthaven.

Veel leden van de watersportvereniging waren aanwezig om het vaarseizoen te starten en te genieten van de muziek. De Headammers wisten het publiek te vermaken met hun aanstekelijke deuntjes en zang, waardoor het een geslaagde opening van het seizoen werd.

Na het optreden was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje gezellig na te praten. Het was een mooie dag om het vaarseizoen te starten en de band tussen de leden van de watersportvereniging te versterken.

Met deze feestelijke opening is het vaarseizoen bij WSV St. Nicolaasga goed van start gegaan. Het belooft een mooi seizoen te worden (al is dat nu nog moeilijk te geloven) met hopelijk veel vaarplezier en gezellige momenten in de Kûperij. Fotocredits: Thewes Hoekstra

Aankomende evenementen