Haven faciliteiten

van vele gemakken voorzien....

Watersportvereniging Sint Nicolaasga biedt diverse faciliteiten. Met voorzieningen zoals elektriciteit op de steigers, watervoorzieningenen en sanitaire faciliteiten ook toegankelijk voor minder valide mensen, zorgt de haven voor comfortabel verblijf voor zowel eigen leden als voor passanten. Ook beschikt de haven over een vuilwater/bilgewater inname station. Ook de innamen van zuivere diesel behoort tot de mogelijkheden. Leden kunnen gebruik maken van de winterberging op de wal. De scheepskraan kan boten takelen tot 16 ton. Met een mooi beschutte zogeheten "Jollenhaven" kunt u ook uw kleinere boot prima kwijt bij WSV.St.Nic.

Op het terrein zijn 3 werkloodsen aanwezig en de schildercabine bevindt zich in de boerderij. Ook vindt u hier ons gezellige clubhuis waar onder het genot van een hapje en een drankje veelvuldig de sterkste verhalen over de tafel vliegen. Op de zaterdagmiddag wordt er veelal een lekker gebakken visje genuttigd. Dit wordt gefinancierd door de verkoop van het ingezamelde oude ijzer. Een ieder is van harte welkom om ook een een lekker visje te komen happen.

Watersportvereniging St.Nicolaasga
Westend 23
8521NP Sint Nicolaasga
Tel: 0513-431706
Vol trots aangesloten bij
© Copyright 1969 - 
2024
WSV-St Nic- Alle Rechten Voorbehouden
Techniek & ontwerp door Somar Webdesign St.Nicolaasga
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram