Himmeldei 2019

Dit jaar hebben we net als elk jaar veel werk te verzetten om onze haven er weer spik en span uit te laten zien en dit kunnen we niet zonder onze vrijwilligers. Er zijn heel veel klussen te doen en er is voor ieder wat wills. Schoonmaken, boompjes planten, timmer en schilderwerk,…..

Kom niet aan met de smoes van twee linker handen, want wij zoeken er zonder probleem iemand bij met twee rechter handen en dan kun je je echt heel nuttig maken.

Zoals elk jaar sluiten we af met een hapje en een drankje, maar we willen dit jaar extra aandacht geven aan de opening van onze nieuwe recreatieplek.

We hopen op veel mensen, mooi weer en een hele gezellige dag! Graag tot zaterdag om 7.45 uur

Het bestuur.

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 288 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

• do

Theorie zeilles volwassenen