Inbraak boten WSV St.Nic

Afgelopen weekend is er ingebroken in vele boten op onze haven. Voor zover we weten, zijn er geen grote zaken gestolen, maar er is wel schade aan boten ontstaan door de inbrekers. Op dit moment zijn er inbraken bekend op de noordkant en steiger 2 ,3, en 8, maar we krijgen nog steeds meldingen binnen.  De politie is op de hoogte en we vragen jullie om ook jullie boot te inspecteren. Vanuit het bestuur, willen we een plan maken om onze haven beter te beschermen tegen dit soort voorvallen. Dit wordt dus vervolgt.

Lees ook; https://www.desintnykster.nl/nieuws/3590-tien-inbraken-in-jachthaven-sint-nyk

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 259 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

Sluiting vaarseizoen (AFGELAST)

Kleintje Himmeldei