Jaarlijkse “Himmeldei” groot succes

01-DSC_0650

Op 16 april hebben we onze jaarlijkse “himmeldei” gehad. De dag om elkaar beter te leren kennen en de haven er weer spik en span uit te laten zien. Ondanks de harde wind, hebben we het zeker getroffen met het weer en waren we in staat om bijna alle klussen af te krijgen. Uiteraard zijn we als bestuur heel dankbaar voor alle vrijwilligers die tijdens deze dag komen opdagen en kunnen we als vereniging niet zonder jullie hulp.

En na bedankt-voor-het-klussen-boeketeen dag hard werken moet er natuurlijk ook gevierd worden. Onder het genot van een drankje, verse haring en een heerlijke hamburger hebben we de dag fantastisch afgesloten. De foto’s staan hieronder vermeld.

Klik hier voor de foto’s

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 270 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

Himmeldei 2020

Opening vaarseizoen