Jeugdzeillessen in juni 2023

In de week van 21 tot en met 24 juni zal de haven van WSV St. Nic bruisen van energie en enthousiasme, terwijl jonge zeilers de kunst van het zeilen verkennen tijdens de jeugdzeillessen. Het programma, georganiseerd door de zeilcommissie van Watersportvereniging St. Nic, biedt kinderen de kans om kennis te maken met het zeilen in een Optimist of ander open zeilboot.

Met een scherp oog voor veiligheid en plezier zal de week beginnen met een briefing waarin de basisprincipes van zeilen worden uitgelegd. De instructeurs van WSV St. Nic zullen de jonge zeilers onder hun hoede nemen en hen begeleiden bij elke stap van hun zeilreis. Van het leren knopen leggen tot het trimmen van de zeilen, de kinderen krijgen de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en vertrouwen op te bouwen op het water.

De jeugdzeillessen zullen niet alleen gericht zijn op technische aspecten, maar zullen ook tal van kansen bieden voor teambuilding en vriendschappen. De jonge zeilers zullen worden ingedeeld in groepjes, waarin ze zullen samenwerken en elkaar zullen aanmoedigen. Ze zullen niet alleen de kracht van samenwerking leren, maar ook het belang van communicatie en vertrouwen binnen een team. Deze vaardigheden zullen hen niet alleen in het zeilen van pas komen, maar ook in andere aspecten van hun leven.

Gedurende de week zullen de zeilers worden uitgedaagd met verschillende oefeningen om hun vaardigheden te testen. Van het navigeren door een slalomparcours tot het zeilen naar een vastgesteld doel, elke opdracht zal nieuwe uitdagingen bieden en de jonge zeilers stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Het enthousiasme en de vastberadenheid van de deelnemers zullen zorgen voor een opwindende sfeer in de haven van WSV St. Nic.

De jeugdzeillessen van WSV St. Nic in de week van 21 t/m 24 juni beloven een onvergetelijke ervaring te worden voor onze jonge zeilers. Het is een kans voor hen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, vriendschappen te sluiten en te genieten van de schoonheid van het zeilen. 

Kom je ook gezellig meezeilen?

GEEF JE OP!

Aankomende evenementen