Kom jij ons helpen?

Geachte leden,

Langs deze weg willen wij jullie hulp vragen voor het realiseren van ons “terras aan het water“. Na maanden van voorbereiding kunnen we eindelijk aan de slag met het plaatsen van de twee zeecontainers en het aanleggen van het terras aan het water. Aangezien er best wel veel werkt te verzetten is zul je begrijpen dat wij dit niet alleen kunnen realiseren.

Hulp

Voor het realiseren van deze plannen zijn wij op zoek naar een aantal personen die handig zijn met het aanbrengen van de bestrating. Tevens zoeken we een aantal “oppermannen/oppervrouwen” die de stratenmakers kunnen voorzien de reeds aanwezige straatklinkers. Op die manier kunnen we lekker snel meters maken.

Vandaag (vrijdag 18 mei 2018) wordt er een begin gemaakt met deze werkzaamheden. Het is de bedoeling dat we de komende week een grote slag slaan met het realiseren van onze plannen. Dit kan zowel overdag als in de avonduren. Dit doen we in overleg.

Ben jij diegene die ons een paar uren kan helpen? Bel dan even met ons havenechtpaar of stuur een berichtje en meld je aan! 06-12554659

Alleen met jullie hulp kunnen we dit mooie plan ook daadwerkelijk tot iets moois maken.

Ons terras aan het water, samen maken we er iets moois van!

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 288 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

• do

Theorie zeilles volwassenen