Nieuw: De nacht van de Gânzetippe

fishchipsNoteer alvast in je agenda: Op 17 en 18 september De nacht van de Gânzetippe. Gezellig met andere watersporters van WSV St Nyk ‘s middag onbeperkt vis en patat eten (aangeboden door de watersportvereniging)  en vooral genieten van een van de laatste watersportweekenden van dit seizoen. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud en de volgende dag doen we het nog eens zuinigjes over. Mocht je mee willen, dan graag even vooraf opgeven (uiterlijk voor 4 september). Dit dan via: evenementencommissie@wsv-stnic.nl of op de lijst die vanaf zaterdag in de Kuperij hangt. We hopen op een grote opkomst.

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 288 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

• do

Theorie zeilles volwassenen