Nieuw “haven echtpaar” gekozen

Met veel plezier vertellen wij jullie dat wij met ingang van 1 januari 2018 de nieuwe havenmeesters van WSV St. Nic zijn.
En ja, het was spannend hoor. Wachten, … op gesprek komen,… wachten, … uitslag, … nog een gesprek….tsjonge jonge jonge.

Wat hebben we genoten van dat men het ‘ons gunde’ en met ons mee geduimd hebben. Op een vrijdagavond kregen we te horen dat wij het ‘geworden waren’. Wat een feest! Een hele week in een roes. Vol felicitaties, ‘hyperen’ en vooral….yes, joepie, wauw!!!

O ja, … voor de mensen die ons nog niet kennen. “Ik ben Sybrand Groenendal en werk al jaren als vrijwilliger op de haven. Ik voel mij er thuis en voor menigeen een oude bekende”. “Ik ben Thea Seinen, vriendin van Sybrand en ben al meer dan 5 jaar lid van de vereniging. Na een onwijs mooie zomer als havenmeester in Vollenhove, met bezoek van vele WSV-ers, nu de uitdaging in Sint Nicolaasga.”

Samen gaan wij voor een goede en sfeervolle basis voor de haven en haar leden. Graag komen wij jullie tegen of maken we kennis met degene die ons nog niet kennen tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2018 om 15.00 uur.

Sybrand Groenendal en Thea Seinen.

Oant sjen!