Nieuwtjes

dsc06085Beste leden,

We zijn erg blij jullie te informeren dat Willem Steneker ons bestuur wil komen versterken. Naast dat Willem al geruime tijd watersporter is bij onze vereniging, is hij ook erg actief binnen de Club van Aanjagers van de Tsjûkemar. Met de extra ledenvergadering heeft hij nog e.e.a. hierover gepresenteerd. Willem is bereid gevonden om in eerste instantie te ondersteunen in het penningmeesterschap, totdat we een nieuwe kandidaat hebben gevonden. Reden hiervoor is dat hij zich graag voor de vereniging wil inzetten, maar naar de toekomst toe met name op beleidsmatig en projectmatig vlak.

 

janke-de-vries-jpg

En dan hebben nog een positief bericht. We hebben namelijk ook een vervangster voor Anja van Aalsum. Dit is Janke de Vries, die ook al geruime tijd watersportster is bij onze vereniging. Velen zullen haar ook kennen vanuit de gemeente, waar ze raadslid is voor de FNP. Janke zal dus naast Herma de Boer dinsdag ‘s ochtenden op kantoor te vinden zijn voor de financiële administratie. Wel heeft zij aangegeven dat ze niet aan het bestuur wil deelnemen, wat we als bestuur prima vinden.

 

Wij zijn erg blij met deze versterking voor onze vereniging, maar we zijn er nog niet!!! Onze prachtige vereniging kan niet zonder vrijwilligers en dat geldt ook op het bestuurlijk niveau. Daarom nogmaals de oproep naar u als lid; we zijn nog steeds op zoek naar een penningmeester. De functie is al enorm verlicht doordat we het overgrote deel hebben uitbesteed aan een accountantskantoor waardoor er op financieel vlak met name “bestuurt” moet worden. Mocht je interesse hebben of meer informatie willen, kun je altijd contact met mij (Bonne) opnemen voor meer informatie.

img-20161006-wa0001

En dan tot slot, het is eindelijk zover!!! Na maanden van voorbereiding is Nagelhout gisteren gestart met de aanleg van dewp_20161006_17_38_05_pro nieuwe steiger.  Na deze aanleg zullen ze starten met de walbeschoeiing en kunnen de boten op de zuidkant verhuizen naar hun nieuwe plek. Tot slot zal Nagelhout de oude steigers op de zuidkant verwijderen en een paar kleine aanpassingen doen aan de noordkant.

Aankomende evenementen