Nooit te oud om te leren

Niet alleen de jeugd heeft interesse getoond in de zeillessen van WSV St.Nic. Ook onze volwassen leden waren dit jaar in de diverse zeilboten gekropen om de nodige ervaring op te doen.

Net als bij het jeugdzeilen hadden we ook hier geen klagen over het animo. Maar liefst 15 volwassenen mochten we verwelkomen bij de theorieles op 20 juni jl. in de Kûperij.

Vervolgens hebben we in de week van 24 juni 3 schitterende zeilavonden mogen beleven met een zeer gezellige internationale ploeg. Er was zelfs een Belg ingevlogen.

Na deze toch wel intensieve zeilavonden konden we nog even heerlijk beschut napraten over dit prachtige avontuur.

Zien we jou volgend jaar ook !?