Opening vaarseizoen 2016

OWP_20160430_20_43_22_Prop zaterdag, 30 april, hebben we in St Nyk het vaarseizoen geopend. De opkomst was bijzonder hoog, wat de Kuperij bijna uit zijn voegen deed barsten. Nadat een aantal mededelingen werden gedaan, begon ons Shantykoor De Headammers te zingen en de sfeer zat er meteen goed in. We zijn diverse zeeën overgestoken , hebben verhalen gehoord over prachtige vrouwen en uiteindelijk een bezoek gebracht aan ons eigen Volendam , en wel met een gastoptreden van Catrien Nota, dat zeer goed in de smaak viel.    Ook werd Jan Douma nog in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange inzet voor het Shantykoor.

Dit was een goede basis voor een hele gezellig avond, waar dit jaar ook veel “nieuwelingen” aanwezig waren. We vinden dit natuurlijk prachtig en hopen dat we jullie veel vaker op onze evenementen mogen zien. WP_20160430_21_45_30_Pro

Onder het kopje fotogalerie staan nog meer fotos van de avond. Je kan ook op hier klikken.

Nogmaals wensen we ook via deze weg al onze leden een prachtig en veilig vaarseizoen toe, met veel plezier op onze jachthaven.

Korte opsomming van de mededelingen:

Opgaven voor de barbecue wordt per post naar jullie toegestuurd. Mocht dit nog niet in je agenda staan…. 11 juni om 17.00 uur!! We starten dit jaar extra vroeg om het ook voor de kinderen en jonge ouders toegankelijker te maken. (er komt een speciaal programma voor de kinderen). Deze is ook digitaal beschikbaar onder de volgende link: opgaveformulierbarbecue16

Zoals afgesproken tijdens de ALV, hebben we een extern accountantskantoor in de arm genomen om ons op financieel gebied te ondersteunen. Dit is Van der Veen & Kromhout geworden. Wel zijn we nog steeds op zoek naar een penningmeester. Door bovenstaande is de functie aanzienlijk verlicht, maar zeker niet overbodig en met voldoende uitdaging. Mocht je interesse hebben, of vragen over de vacature, horen we het graag.

Kraannieuws:

Vandaag (maandag) is de kraan wederom geïnspecteerd, en deze is goedgekeurd. De betekend dat na een intensieve periode van het repareren van de kraan, het aanpassen van de fundering en het takelen met een mobiele kraan, er weer op de reguliere manier getakeld kan worden. Nogmaals dank aan alle vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet!!!! Voor een afspraak, kan er contact op worden genomen met de John, de havenmeester.

Aankomende evenementen