Opening Vaarseizoen WSV St Nic. (16:30)

Zoals al aangekondigd, hebben we aanstaande zaterdag onze opening van het vaarseizoen. Na noeste arbeid op de haven waardoor deze er weer spik en span uitziet (Himmeldei), is er nu tijd voor een feestje zodat het watersportseizoen kan losbarsten. Traditiegetrouw hebben ons Shantykoor die de boel opvrolijkt met diverse shanty’s en forbitters, maar wat wel anders is dan normaal is dat we eerder starten, zodat ook onze jonge watersporters dit feestje mee kunnen vieren. We hebben speciaal voor de jeugd diverse activiteiten georganiseerd, zoals schatzoeken en (na een overheerlijk kindermenu) ontspanning in de “bioscoop”. We hopen op een goede opkomst van jong en oud. Tot zaterdag om 16.30 uur in de Kuperij!!