Programma watersportdag en BBQ 10 Juni

Zaterdag 10 juni is het weer zover, onze jaarlijkse barbecue met natuurlijk het ringfietsen. Het belooft prachtig weer te worden en zoals jullie hebben kunnen lezen, hebben we wel een iets ander programma dan voorgaande jaren. We starten nl om 11 uur (vrije inloop) en hebben gedurende de dag verschillende activiteiten voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan diverse watersporten, zoals zeilen in optimisten of meerdere persoonszeilboten, surfen en het populaire “suppen”. Dit kan in wedstrijdvorm, maar ook gewoon voor de lol. Verder hebben we een spectaculaire glijbaan voor de jeugd. Voor de volwassen is er ook de mogelijkheid voor een (opfris) cursus varen.  Hier worden diverse manoeuvreer oefeningen besproken, voorgedaan en mag u ook zelf aan het roer staan om dit te proberen. Aan de ene kant voor vermaak, maar aan de andere kant ook voor de veiligheid, omdat in veel gevallen een persoon aan het roer staat, maar er ook situaties kunnen voordoen dat de ander het over moet nemen. Verder zitten er nog een paar activiteiten in het vat maar er moet ook nog wat te verrassen zijn toch?

We zitten nu al op meer de 70 personen en hoewel de opgave datum officieel tot 28 mei was, hebben we deze verlengt tot zondag 4 juni. Dus opgeven kan nog steeds!!! Dit kan via de email: evenementencommissie@wsv-stnic.nl. Vermeld aub wel de nodige gegevens; contact gegevens, aantal personen en aantal vleespakketten(groot/klein).

Wat is nog meer anders: in verband met de watersport activiteiten, zitten we dit jaar achterin de haven, dus op het grasveld bij de trailerhelling. En omdat we al om 11 uur starten, zijn er broodjes, koffie en ander dranken (standaard Kuperij assortiment) de gehele dag verkrijgbaar. Dit betekend nog steeds dat eigen drinken mag worden meegenomen, maar het is ook verkrijgbaar op het terrein. En omdat er veel gezinnen komen met jonge kinderen, is er voor hun de optie om de boot in de buurt van het evenement af te meren om bijvoorbeeld te overnachten, maar wel graag in overleg met de evenementencommissie.

Wij hebben er veel zin in en verwachten dat het weer een fantastische dag wordt.

Tot zaterdag 10 juni!!

Aankomende evenementen