Toegang tot het Wifi-netwerk van de WSV-St.nicolaasga

Veel leden en gebruikers van onze haven faciliteiten zullen de komende dagen constateren dat hun Telefoon, Laptop en/of Tablet geen verbinding meer kan maken met het Wifi Netwerk.

Reden is dat het wachtwoord is gewijzigd.

Om toegang te kunnen krijgen zult u dus op al uw toestellen het netwerk moeten vergeten (wissen) en uw toestel opnieuw laten zoeken naar de ons vertrouwde naam van het Wifi-Netwerk (WSV St Nicolaasga).

Vervolgens typt u het nieuwe wachtwoord in dat in de Kuperij kan worden teruggevonden.

Om veiligheidsredenen kunnen wij het wachtwoord niet via de website met u delen omdat daarmee het risico van eventuele hacks (inbraken op het netwerk) wel toeneemt.

Zelf doen wij er het maximale aan om de netwerkomgeving in balans zowel toegankelijk als veilig te houden en daar hoort deze keuze ook bij.

Blijf u altijd bewust, dat u niet op een privé netwerk actief bent, ook al is/wordt deze afgeschermd met een wachtwoordbeveiliging.

Daarom adviseren wij u, om risico volle acties zoals bankoverschrijving, ofwel via uw mobiele netwerk ofwel in uw eigen vertrouwde thuisomgeving te doen.

Mocht u toch gebruik maken van het Wifi-Netwerk van de WSV, check dan altijd, bij deze meer veiligheid vragende acties, in de app of deze de meest recente update heeft ontvangen.

De meest eenvoudige manier is door naar de appstore van Google of Apple te gaan en daar de App te zoeken, die u gaat gebruiken.

In het geval dat uw Apps niet automatisch laat updaten ziet u daar of u de app kunt Verwijderen of Openen of ingeval van beschikbare update Verwijderen of Updaten.

Voor andere activiteiten op het Web luistert dat iets minder nauw, maar ook dan blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor het gebruik van het Wifi-Netwerk.

Om te kunnen inloggen op het Wifi-Netwerk dient u de Kuperij te bezoeken, want het nieuwe Wachtwoord kunt u daar terugvinden.

Veel plezier met het gebruik van ons Wifi-netwerk.

 

Aankomende evenementen