Uitnodiging vrijwilligersavond

Onze vereniging kan niet zonder de vele vrijwilligers. Zo hebben we één keer per jaar de “himmeldei” waar we bakken met werk verzetten en daarna genieten van een hapje en een drankje. Maar naast de himmeldei, zijn er door het jaar heen ook veel vrijwilligers die zich inzetten voor onze vereniging, zoals de commissies, werken in het groen, onderhoud , administratie, schoonmaak, evenementen en ga zo maar door. Als bestuur waarderen we dit enorm en als dank daarvoor willen we jullie graag, net als vorig jaar, trakteren op een gezellige avond.

Daarnaast gaan we deze avond ook (alvast) afscheid nemen van John, die na 4 jaar havenmeesterschap, op zoek gaat naar een andere uitdaging.

We zien jullie graag op 11 november vanaf 20.00 uur in de Kûperij.