Visie, hoe verder,

Op onze jaarvergadering hebben we de eindpresentatie gegeven over de Visie. Nu is het tijd voor het maken van een beleid. We hebben 4 cluster waar we de visie willen vertalen naar een beleid. Deze clusters zijn Faciliteiten, Ligplaatsfaciliteiten, Leden en Duurzaamheid. Elke cluster bestaat uit een groep van ongeveer 5 of 6 personen, die dit gaan uitwerken samen met alle tips die we hebben gekregen op de visiemiddag en digitale enquête. Kortom, nadat de visie commissie zijn werk heeft gedaan, bent u aan zet om dit tot de volgende stap te brengen. Mocht u hier iets voor voelen, of heeft u juist nog wat vragen hoe het precies in zijn werk zit, stuur dan een email naar voorzitter@wsv-stnic.nl.

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 311 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

50 JAAR WSV ST NIC

• wo