Vrijwilligersfeestje 2019

Onze vereniging kan niet zonder de vele vrijwilligers. Zo hebben we nu twee keer per jaar de “himmeldei” waar we bakken met werk verzetten en daarna genieten van een hapje en een dran

kje. Maar naast de himmeldei, zijn er door het jaar heen ook vele vrijwilligers die zich inzetten voor onze vereniging, zoals de commissies, werken in het groen, onderhoud , administratie, schoonmaak, evenementen en ga zo maar door. Als bestuur waarderen we dit enorm en als dank daarvoor willen we jullie graag, net als vorig jaren, trakteren op een gezellige middag/avond. En wees niet te bescheiden, uw komst wordt gewaardeerd.!!

We zien jullie graag op 23 november vanaf 17.00 uur in de Kûperij. Dit in tegenstelling tot de in het Kompas aangegeven 20.oo uur

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 270 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

Vrijwilligersavond

Kerstspelavond