Welkom aan de nieuwe leden

Gepubliceerd op 21 april 2024 door WSV Sint Nicolaasga

Ook dit jaar hebben we weer onze nieuwe leden voor een welkom dag uitgenodigd om bekend te raken met het reilen en zeilen binnen onze vereniging. We hebben dit jaar 40 nieuwe ligplaatshouders erbij gekregen, hier zijn we trots op. Veelal zijn ze bij onze vereniging gekomen voor de saamhorigheid, omdat ze vroeger al eens in onze haven hebben gelegen, of omdat ze dit deel van Fryslân willen verkennen.

We startten deze middag uiteraard met een voorstelronde, want we zijn immers een vereniging van mensen. Daarna werd een presentatie gegeven over onze rijke historie, waar de betrokkenheid van leden centraal staat. Het is voor de meeste leden bekend dat wij als WSV niet zonder onze vrijwilligers kunnen en dat we dit in stand moeten houden. Na deze introductie is deze enthousiaste groep nieuwe leden nog even blijven plakken voor een “evaluatie”, waarna deze activiteit overvloeide in opening vaarseizoen. Zo konden ze meteen de warmte en gezelligheid ondervinden van een WSV evenement en ons Shantykoor De Headammers.

Wederom een geslaagde dag!!! 

Nieuwe leden WSV St. Nic

Terug naar berichten overzicht
Watersportvereniging St.Nicolaasga
Westend 23
8521NP Sint Nicolaasga
Tel: 0513-431706
Vol trots aangesloten bij
© Copyright 1969 - 
2024
WSV-St Nic- Alle Rechten Voorbehouden
Techniek & ontwerp door Somar Webdesign St.Nicolaasga
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram