WSV St.Nic in trek bij de jonge St Nykster watersporters

Ook de jeugd uit St. Nicolaasga en omstreken heeft inmiddels de weg gevonden naar onze mooie jachthaven.
Na het gereedkomen van de “recreatieplek aan het water” op het achterste deel van de haven wil met name de jeugd graag gebruikmaken van de geboden faciliteiten.
Van de aanwezige zeilbootjes, surfplanken en zelfs een waterfiets werd dan ook gretig gebruikgemaakt. Op het hoogtepunt waren er zelfs tussen de 60 en 70 jonge watersporters actief op “onze haven”.

Een aantal bestuursleden van de zeilcommissie hebben de afgelopen warme periode een oogje in het spreekwoordelijke zeil gehouden met als gevolg een prima sfeertje.
Natuurlijk kunnen wij als zeilcommissieleden niet altijd aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Het lijkt ons dan ook leuk en gezellig om ook u als volwassen watersporter eens te treffen bij de recreatieplek. Deze plek hebben we namelijk gecreëerd voor ons allemaal!
Wat is er nu leuker dan uw kroost te zien genieten op één van de surfplanken of lekker bezig te zien in een zeilbootje?

Na een regelmatig gesprekje met onze campergasten is gebleken dat ook zij met volle teugen genieten van de levendigheid op en rond het water van WSV St.Nic.
En ja, waar veel vertier is gebeurt ook wel eens iets. Maar zijn we niet allemaal ooit jong geweest!?
Als er eens iemand “vergeet” zijn of haar rommel op te ruimen, dan mag u diegene daar gerust op aanspreken. Dat doen wij namelijk ook. Pubers zijn nu eenmaal wel eens verstrooid.
Wij van de zeilcommissie zijn er dan ook van overtuigd dat zolang iedereen zich gewoon gedraagt het alleen maar gezelliger kan worden.
We zijn niet voor niets de meest bruisende watersportvereniging van Friesland.

Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt!

Aankomende evenementen