Zaterdag 13 april Himmeldei 2019

Zaterdag 13 april om 8.00 uur is het weer tijd voor de jaarlijkse opschoondag ofterwijl Himmeldei van WSV St.Nic.

Dit betekend traditiegetrouw dan veel van onze leden er weer gezellig een dag tegenaan gaan om onze toch al mooie jachthaven nog net iets mooier te maken.

Er staat weer genoeg op de planning, dus je hoeft echt niet bang te zijn dat er geen klusje voor je is.

Onder het motto “vele handen maken licht werk” nodigen wij jullie dan ook van harte uit om te komen helpen.

NET STINNE, MAR HINNE!

Tevens zal aan het eind van deze dag de officiele opening van ons recreatieplek of ook wel terras aan het water plaatsvinden.

KOM LANGS, STEEK JE HANDEN UIT JE MOUWEN EN KOM GEZELLIG HELPEN!

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 288 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

• do

Theorie zeilles volwassenen