Zeilers Whatsapp groep

Na het succes van de zeillessen voor volwassenen hebben we besloten dat het hierna nog lang niet afgelopen moet zijn.
We hebben daarom besloten een WhatsApp groep aan te maken waar een ieder van onze vereniging zich aan kan melden indien hij of zij geïnteresseerd is in zeilen.
Graag willen we meerdere keren per seizoen een gezellige avond organiseren waarbij zowel “open zeilboot eigenaren” als mensen zonder zeilboot elkaar treffen om er vervolgens een leuke zeilavond van te maken.
Je hoeft je nergens voor op te geven, en ook afmelden voor deze avonden is niet nodig. Lekker ongedwongen genieten van de zeilsport dus!

Om je aan te melden voor deze WhatsApp groep hoef je alleen maar even onderstaand formuliertje in te vullen.

[cforms name=”Whatsapp zeilers app”]

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 306 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

feb

Muzikale avond