Zeilles volwassenen 2018

Ook vaak zo jaloers geweest op al die zeilende kids tijdens de jeugd zeillessen van WSV St.Nic?

Net als de voorgaande twee jaren organiseren we ook dit jaar weer zeilles voor volwassenen.

Het is de bedoeling dat er op donderdag 24 mei een theorieles word gehouden waarna we in de week van maandag 28 mei t/m vrijdag 1 juni gezamenlijk twee avonden kiezen om gezellig te gaan zeilen in de aanwezige open zeilboten. Dit alles onder begeleiding van ervaren zeilers.

Ook als je vorig jaar al hebt deelgenomen, ben je dit jaar weer van harte welkom!

Deze zeillessen zijn gratis voor leden, en ook niet leden zijn van harte welkom! (Nog) niet leden kunnen tegen betaling van slechts € 15,= lid worden van WSV St.Nic, en doen dan dus ook gratis mee!

Je bent immers nooit te oud om te leren toch!?

Geef je hier op!

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 288 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

• do

Theorie zeilles volwassenen