Zeilles volwassenen 2019

Ook vaak zo jaloers geweest op al die zeilende kids tijdens de jeugd zeillessen van WSV St.Nic?

Net als de voorgaande drie jaren organiseren we ook dit jaar weer zeilles voor volwassenen.

Het is de bedoeling dat er op donderdag 20 juni een theorieles word gehouden waarna we in de week van maandag 24 t/m vrijdag 27 juni gezamenlijk een paar avonden kiezen om gezellig te gaan zeilen in de aanwezige open zeilboten. Dit alles onder begeleiding van ervaren zeilers.

Ook als je vorige jaren al hebt deelgenomen, ben je dit jaar weer van harte welkom! We bieden dan ook een cursus aan voor de wat meer gevorderde zeilers.

Deze zeillessen zijn gratis voor leden, en ook niet leden zijn van harte welkom! (Nog) niet leden kunnen tegen betaling van slechts € 25,= lid worden van WSV St.Nic, en doen dan dus ook gratis mee!

Je bent immers nooit te oud om te leren toch!?

Geef je hier op!

Abonneer je op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij de 286 andere WSV St.Nic nieuwsbrief abonnees.

50 JAAR WSV ST NIC

• wo